O nama

Počeli smo da razvijamo kotlove na pelet 1999. godine, a zatim smo 2004. godine počeli i sopstvenu seriju proizvodnje i prodaje. Počeli smo na Slovenskom tržištu i krenuli smo uspešno da se širimo 2005.god. u inostranstvu. Trenutno izvozimo oko 90 % naše proizvodnje. Sa pravim pristupom i odličnom organizacijom, mi smo kontinuirano postizali sjajne rezultate uprkos promenama na tržištu.

Glavna vrednost kompanije Biodom 27 je inovativna struktura i dizajn proizvoda. Prema zakonima prirode, naš inovativni dizajn sprečava gubitak energije i stvara optimalne uslove transfera toplote od gasova do vode. Trudimo se da omogućimo našim korisnicima ekonomičan, pouzdan, kvalitetan i ekološki metod grejanja i komfora.

Fokusiramo svu našu energiju na razvoj sagorevanja goriva na biomasu. Naša misija se bazira na vrednostima prirodnih izvora i upotrebi zelene energije, zahvaljujući kojoj redukujemo mesečne troškove grejanja. Naša vizija je da postanemo jedna od vodećih kompanija na međunarodnom tržištu za grejna rešenja.

O nama
српски